Autorem przepisu na wigilijną zupę jest Paweł Salamon – mistrz i szef kuchni, laureat i juror międzynarodowych konkursów kulinarnych oraz absolwent, a obecnie nauczyciel Zespołu Szkół Gastronomicznych w Gorzowie, który osobiście opowie, jak ugotować najlepszy „Barszcz po gorzowsku”.
🔴 Kto powinien zostać kapitanem Stali Gorzów?
Gotowanie zacznie się o godzinie 9.30, a poczęstunek rozpocznie się o 10.00. To już czwarta edycja wspólnego gotowania barszczu, zainicjowana przez Gorzowski Rynek Hurtowy wspólnie z Zespołem Szkół Gastronomicznych, które współpracują, by promować produkty regionalne, lokalnych przedsiębiorców i zdrowy styl życia.
Więc jeśli nie macie planów na piątkowy poranek, to koniecznie musicie odwiedzić Gorzowski Rynek Hurtowy i skosztować pysznego barszczu.
Dziękujemy, że jesteście z nami!
Gościem #autorozmownych była Alicja Chilińska szefowa francuskiej firmy, która zajmuje się energetyką odnawialną w naszym kraju.









![Gorzów staje się „miastem-gąbką”! Zobacz, jak walczymy ze skutkami zmian klimatu [WIDEO] Gorzów staje się „miastem-gąbką”! Zobacz, jak walczymy ze skutkami zmian klimatu [WIDEO]](https://static2.telewizjagorzow.pl/data/articles/sm-16x9-gorzow-staje-sie-miastem-gabka-zobacz-jak-walczymy-ze-skutkami-zmian-klimatu-wideo-1766482767.jpg)
![Małżeństwa jednopłciowe. Polacy powiedzieli, co o tym sądzą [SONDAŻ] Małżeństwa jednopłciowe. Polacy powiedzieli, co o tym sądzą [SONDAŻ]](https://static2.telewizjagorzow.pl/data/articles/sm-16x9-malzenstwa-jednoplciowe-polacy-powiedzieli-co-o-tym-sadza-sondaz-1766481994.png)



Napisz komentarz
Komentarze